Helyi közélet

2016.01.14. 12:02

Két edzőtermi tolvajt keres a rendőrség, ki ismeri fel őket?

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2016. január 6-án 14 óra és 16 óra 30 perc közötti időben egy debreceni fitneszterem öltözőjében a zárt öltözőszekrényt felfeszítették, és abból eltulajdonították a sértett készpénzét. Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

Az egyik férfi 25-30 éves, körülbelül 180 centiméter magas, haja barna színű, a bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú kabátot viselt.

A másik férfi 30-35 éves, körülbelül 175 centiméter magas, izmos testalkatú, arca borostás, haja barna színű, a bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú kabátot viselt. Különös ismertetőjele, hogy "bírkózófüle" van és a jobb lábszárán tetoválás látható.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában