Pénzért kínált fel egy találkozót volt férjéhez a hercegnő

Pénzért kínált  fel egy találkozót volt férjéhez a hercegnő
Ittas volt a yorki hercegnő, amikor félmillió fontért felajánlotta egy riporternek, hogy összehozza egykori férjével, András herceggel, és használja befolyásos kapcsolatait.- közölte kedden a BBC.

Ezt maga a hercegnő, vagyis Sarah Ferguson vallotta be, amikor interjút adott Oprah Winfreynek. Az amerikai médiasztár által készített interjút kedden láthatják a tévénézők.

Nézze meg a videót ide kattintva!

A News of the World című brit lap titokban videót készített a II. Erzsébet volt menyével folytatott üzletelésről. “500 ezer fontot, ha lehet, nekem, ez ajtókat nyit meg”. Ezt mondja az 50 éves hercegnő. Amikor az üzletembernek álcázott riporter megkérdezte tőle, hogy mindez András hercegre vonatkozik-e, azt válaszolta: igen.

A lap szerint Sarah Ferguson az álcázott riportertől átvett 40 ezer font előleget készpénzben. András herceg brit külkereskedelmi jó szolgálatokat lát el, és a News of the World szerint nem tudott semmit volt neje és a lap munkatársának találkozójáról. Az eset meglehetősen kínosan érintett a yorki hercegnőt, de egyelőre nincs szó arról, hogy törvénytelenséget követett volna el. A hercegnő szóvivője a felvétel nyilvánosságra kerülése után azt mondta, hogy Sarah “le van sújtva és sajnálja mindazt, amit tett”.

A Buckingham palota nem kommentálta a történtek. Sarah Ferguson, aki már nem tagja a királyi családnak, bár a hercegnői címet jogosan viseli, 1986-ban lett András herceg felesége, és 1996-ban váltak el egymástól. Két gyermekük van, akik egyetemisták jelenleg.

Az amerikai People magazin honlapján megjelent egy részlet az Oprah Winfrey-vel készült interjúból, amelyben Sarah azt mondja: “Nem vettem észre, hogy lépre csalnak, mert nem voltam éppen stabil állapotban, mivel ittam, és nem voltam éppen megfelelő helyzetben”. A hercegnő azt is mondta, hogy találkozni fog a riporterrel, akivel együtt megnézik a News of the World videóját, teljes egészében.

– Független Hírügynökség –