ügyeleti hírek

2019.07.17. 08:25

Avar és nád is égett

Kisebb tüzekhez riasztották a lánglovagokat kedden.

Fotó: Pixabay

Étolaj folyt az úttestre egy kukásautóból szemétberakás közben, ők kérték a tűzoltók segítségét Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcában. A több négyzetméteres olaj folt a közúti forgalmat veszélyeztette, ezért a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az olajat felitatták az útról.

A kabai önkéntes tűzoltókat Tetétlenre, a Hunyadi utcába riasztották. Egy családi ház mögötti területen ötszáz négyzetméteren égett az avar. A tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Este Nádudvaron, a Árpád utcában háromezer négyzetméteren a nádas égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet – foglalta össze a kedden történt eseményeket a katasztrófavédelem.

Hajdú-Bihar megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt – olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában