Péntekig tart a jegyakció a Real Madrid elleni meccsre!

Akt.:
Michel Salgado
Michel Salgado - © Fotó: Getty Images
Debrecen – Most tíz százalékkal olcsóbban lehet belépőhöz jutni.

Fernando Morientes Sándor Tamás, Michel Salgado Dombi Tibor és Cristian Karembeu Böőr Zoltán ellen! Ilyen párharcokra számíthatunk május 30-án a Nagyerdei Stadionban a Real Team Családi Napon, amikor a Real Madrid öregfiúk csapata megmérkőzik a DVSC 10 esztendővel ezelőtt bajnokságot nyert gárdájával.

A gyermekprogramokkal, könnyűzenei koncertekkel színesített családi délutánon 18 órától csap össze a Real Madrid Legends és a DVSC All Stars alakulata, előtte pedig a „Magyar Hírességek–Debreceni Ikonok” mérkőzésre kerül sor.

Fontos tudni, hogy a belépőkhöz május 15-én, péntek éjfélig tíz százalék kedvezménnyel lehet hozzájutni. Az eseményre az online jegyértékesítés továbbra is a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, személyesen pedig a Nagyerdei Stadion jegypénztáraiban, illetve a DVSC ajándékboltjában, a Kishegyesi úti Tescoban zajlik. A Napló-, Észak-Magyarország- és Kelet-Magyaroszág-olvasók pedig a debreceni, a miskolci illetve a nyíregyházi székházban vásárolhatnak belépőt a Real Team Családi Napra.

HBN
hirdetés