Pénteken néhány napra lezárják az V. kerületi Petőfi Sándor utcát

Budapest, 2012. augusztus 16., csütörtök (MTI) – A Budapest Szíve program keretében végzett garanciális javítási munkálatok miatt pénteken hat napra lezárják az V. kerületi Petőfi Sándor utcát – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Jövő szerda éjfélig a Ferenciek terén lévő aluljárótól az Erzsébet térig csak az építési forgalom és az engedéllyel rendelkező célforgalom hajthat majd be a lezárt útszakaszra. Ez idő alatt a Városház utca és a Kossuth Lajos utca sarkán lévő süllyedő oszlop nem üzemel, a Városház utcába engedély nélkül lehet behajtani, és a Bárczy István utcán keresztül lehet elérni a Károly körutat.

A lezárás miatt további forgalomkorlátozások a közösségi közlekedésben nem lesznek, a 15-ös és a 115-ös buszok ugyanis az Erzsébet tér lezárása miatt augusztus 9-e óta a Lehel téri, illetve az Árpád hídi végállomásuk felé terelőúton közlekednek a Kálvin tér és a Hercegprímás utca között. A buszok a kiskörúton és a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekednek várhatóan augusztus 24-ig.

MTITovábbi hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek