Pénteken is volt szükség segítségnyújtásra megyénkben

Pénteken is volt szükség segítségnyújtásra megyénkben
© Illusztráció: Katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Bőven akadt dolguk a hivatásosoknak, Balmazújvárosnál kamion ütközött személyautóval, a balesetben következtében az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították. Ügyeleti hírek.

Péntek reggel egy személygépkocsi és teherautó árokba sodródott Hajdúböszörmény-Hajdúvid közelében. A tűzoltók feszültségmentesítették a járműveket. Az eset során nem sérült meg senki.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze péntek reggel Balmazújváros közelében Telekföldnél. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat a személyautó vezetőjét kórházba szállította. Jelentős anyagi kár keletkezett. Az útra a baleset miatt nagy mennyiségű sár került, melyet a közútkezelő eltávolított.

Egy idős ember nem tudott ajtót nyitni a mentőknek tegnap délelőtt Debrecenben, a Derék utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével az erkélyen át bejutottak a lakásba és a bejárati ajtót kinyitották. A sérültet a tűzoltók a mentőszolgálatnak átadták.

Debrecenben, a Nyíl utcában egy családi ház tetejéről egy antenna letört tegnap délben és a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével az antennát eltávolították.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos, 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.

– police.hu –