Pénteken a NAV ügyfélszolgálatai is zárva lesznek

Hajdú-Bihar – Július 1-jén, pénteken, a NAV ügyfélszolgálatai is zárva tartanak és telefonon sem lesz elérhető NAV Általános Tájékoztató-, valamint a NAV Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszere a közszolgálati tisztviselők napján.

Ez a nap, a törvény szerint, a kormánytisztviselőknek munkaszüneti nap. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és pénzügyőri, illetve bűnügyi szakterületének munkarendje változatlan.

HBN


Ügyfélfogadási szünet lesz július 1-jén a polgármesteri hivatalban

Debrecen – A közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény alapján minden év július 1-je a Közszolgálati tisztviselők napja, amely a közigazgatási szerveknél – így Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában is – munkaszüneti nap. Így 2016. július 1-jén – pénteken – a debreceni polgármesteri hivatal egységeiben nem lesz ügyfélfogadás – közölte a debreceni önkormányzat.
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés