Példaértékű összefogás a balesetben elhunyt Loki-drukkerek családjáért

Akt.:
Hárman vesztették életüket a balesetben
Hárman vesztették életüket a balesetben - © Fotó: Matey István
Debrecen – Többek között a Veszprém, a Szolnoki Olaj és Tőzsér Dániel is dedikált mezt ajánlott fel a tragikus balesetben elhunyt Loki-drukkerek családjának.

A hétvégén több kézilabda mérkőzésen – többek között Szegeden és Dunaújvárosban – is megemlékeztek a szombat esti tragikus balesetben elhunyt DVSC szurkolókról. Hétfőn az MVM Veszprém csapata ajánlott fel egy dedikált mezt, melynek elárverezésből az áldozatok családját, illetve a tragédiát túlélő szurkolót szeretné támogatni – fogalmazott a dvsckezilabda.hu. A nemes gesztus minden képzeletet felülmúló összefogást hozott. Elsőként a balesetet túlélő szurkoló szűkebb pátriájából jelentkeztek, így a Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő NB II-es labdarúgói és a Kőnig Trade Balmazújváros NB I-es kézilabdázói ajánlottak fel egy-egy dedikált dresszt. Nem sokkal később Tóth Zoltán, a Szolnoki Olaj KK kosárlabda bajnokcsapatának ügyvezetője jelezte, hogy egy olyan mezt küldenek a nemes célra, amelyben a Eurocup második csoportkörében játszott az Olaj. Hétfőn délután pedig egy debreceni nevelésű válogatott futballista tett tanúbizonyságot arról, hogy nem felejtette el a cívisvárost, Tőzsér Dániel, a Queens Park Rangers légiósa ajánlotta fel dedikált mezét.


Hárman elmentek: újabb tragédia rázta meg a Loki szurkolótáborát
Újra gyászol a Loki-szurkolók nagy családja, s vele az ország drukkertársadalma, illetve Debrecen és a megye. Komcsi és Kövi után három szépreményű fiatal is már csak fentről figyeli a tábort, biztatja a lányokat és a srácokat.

hirdetés