“Példaértékű ember volt a pályán és azon kívül is” – Szörnyethalt a nagyecsedi focista

Akt.:
“Példaértékű ember volt a pályán és azon kívül is” – Szörnyethalt a nagyecsedi focista
Nagyecsed – Nagyecsed 32 éves focistája, Czifrák Roland szörnyethalt, amikor egy szembejövő kocsival karambolozott egy kamion előzésekor Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között. A focista, aki még szombaton bajnokit játszott családlátógatóba ment Debrecenbe, de onnan már soha nem tért haza.

– Példaértékű ember volt a pályán, és azon kívül is. A nyíregyházi Teleki Blanka Szakközépiskolában földrajzot és történelmet tanított, és ha focizott is, látszott rajta, hogy igazi tanárember. Nem csak a csapatunkban, a megyei fociéletben is központi személyiség volt, mindenki ismerte – emlékezett vissza focistájára a Nagyecsed elnöke, Fodor András, majd hozzátette: – A tragikus hírt egyik csapattársától tudtuk meg, akivel több mint tíz évig játszott együtt. Nagyon lesújtott mindenkit, egyszerűen nem tudjuk feldolgozni, ami történt. Felesége és gyermeke nem volt, de a szülei még élnek, és egy testvére van.

sz

A nagyecsedi focisták külön, 16-os számú mezével feldíszített koszorúval kísérik majd végső útjára.

Forrás: borsonline.hu


Illusztráció
Nagyecsed - Tragikus kimenetelű közúti balesetben hétfőn életét vesztette Czifrák Roland, a Nagyecsed labdarúgója. A megyei első osztályú együttes középpályása 32 éves volt. A Debrecenben nevelkedett játékos korábban a Balkányt, a Tiszalököt és a Tiszavasvárit is erősítette....