Buli a fürdőben

2019.05.08. 11:02

Tánccal, dallal kezdődött a ladányi strandszezon

A fürdőzés természetesen ingyenes volt erre az alkalomra.

Fantasztikus strandprogramokkal és kulturális műsorokkal nyitotta a nyári szezont a Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdő május 4-én. A programok az úszómedence előtti téren az Írisz Mazsorett bemutatójával kezdődtek. Erdei Anna, a Dorogi Márton Művelődési Központ, tagintézmény-vezetője örömét fejezte ki, hogy a rendezvény szervezésében és lebonyolításában ismét lehetőség nyílott a gyógyfürdővel való együttműködésre.

Varga Zsolt, a gyógyfürdő vezetője üdvözölte a vendégeket. Hangsúlyozta, hogy ez a nap ünnep, hiszen elkezdődött a strandszezon. A fürdő eddig is várta gyógyászati szolgáltatásaival, fedett és kinti gyógymedencéjével az ide látogatókat. A kinti fürdőzési, napozási, pihenési lehetőséggel, az eddig bevezetett, s a tervezett új kínálatokkal, azonban elkezdődött a nyári strandszezon. A strandnyitóra programokat is szerveztek. Volt vízi aerobik, extrém kerékpárshow, a Dalma Dance táncbemutatója és Katona Nóri énekműsora. Megtudtuk azt is, hogy az idén is több rendezvényt terveznek a fürdőbe.

- Tányér József -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!