Pedofíliával vádolnak egy ausztrált Thaiföldön

A thaiföldi hatóságok vádat emeltek egy kilencven éves ausztrál állampolgár ellen, aki állítólag több éven át erőszakoskodott legalább négy, 15 évnél fiatalabb lánnyal az országban – közölte szerdán a thaiföldi rendőrség.

A német születésű férfi a rendőrség közlése szerint már “több éve” Thaiföldön él.

A Joseph Kraus Karl néven azonosított férfit kedden tartóztatták le a Thaiföld északi részén található otthonában. A férfi ellen fiatalkorú lányok megrontása vádjával adtak ki letartóztatási parancsot, az állítólagos áldozatok szüleinek panasza után.

A kilencven éves férfi négy lánytestvért erőszakolt meg

A vád szerint a kilencven éves férfi négy lánytestvért erőszakolt meg otthonában, akik közül a legfiatalabb hét, a legidősebb pedig 14 éves. A férfi állítólag pénzzel, és édességekkel csábította otthonába a lányokat, először még 2008-ban, és azóta többször is kihasználta őket. A szülők azután fordultak a rendőrséghez, hogy feltűnt nekik, hogy lányaik szokatlanul csendesek, amikor eljönnek Karltól, és a lányok végül elárulták, hogy az ausztrál férfi megerőszakolta őket.

A rendőrség a férfi otthonában nagyjából száz pornográf felvételt is talált, amelyek legalább húsz lányról készültek. A hatóságok gyanúja szerint a képeket értékesíteni akarta a férfi – közölte a TNA thaiföldi hírügynökség.

– Független Hírügynökség –