Pedig két góllal a Huszárok vezetett…

Pedig két góllal a Huszárok vezetett…
Súlyos, 8–2-es verséget szenvedett a Huszárok együttese a futsal bajnokság ötödik fordulójában, a hajdúdorogiak a Colorspectrum Aramis otthonában kaptak ki hat góllal.

Pedig jól indult a mérkőzés a hajdúságiak számára, Batári Gergő révén már az első percben megszerezték a vezetést, majd a nyolcadik minutumban Kiss Attila is betalált, ezzel már kettővel ment a Huszárok. Ekkor azonban megrázta magát a házigazda és két percen belül kiegyenlített, majd Öreglaki góljával már előnnyel vonulhatott pihenőre az Aramis.

A második félidőben csak a budaörsiek találtak a hálóba, a további öt hazai góllla kialakult a végeredmény. A dorogiak hétfőn 19 órától javíthatnak, amikor az Üllő FC Cső-Montage látogat a nyíradonyi sportcsarnokba. HBN

A tények

Colorspectrum Aramis–Huszárok Futsal 8–2 (3–2)

Budaörs, Városi Sportcsarnok, Vezette: Ábrahám

Colorspectrum Aramis: Sikur – Nagy G., Sivák, Hasenauer, Öreglaki. (Frank, Dávid, Birinyi, Németh, Szeghy, Korozmán, Tyukász). Edző: Frank Tamás.

Huszárok: Belényesi – Kiss A., Siska, Szentjobbi, Perényi. (Batári, Molnár I., Papp R., Szabados, Turzó, Déri, Elek). Edző: Turzó József.

Góllövők: Dávid (12., 13.), Öreglaki (16., 30.), Sivák (23.), Birinyi (27.), Frank (39.), Nagy G. (40.), illetve Batári (1.), Kiss A. (8.)

Sárga lap: Siska (30.)

Kiállítva: Hasenauer (23.)

 További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek