Pedig a lehetőségek megvoltak

Pedig a lehetőségek megvoltak
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – Tamás László szerint a felázott gyepszőnyeg sem a balmazújvárosiaknak kedvezett.


Az eső szombaton már nem gátolta meg a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a Soroksár labdarúgóit, a két gárda az újvárosi stadionban feszült egymásnak a másodosztályban. A vendégek a korábban a Lokiban is megforduló Huszák Tamás révén szerezték meg a vezetést a 26. percben. A második játékrészben Lovrencsics Balázs állította be a 0–2-es végeredményt, a 25 éves játékos a nyolcadik gólját jegyezte az idei bajnokságban. A vereség ellenére Feczkó Tamás együttese tizenhat fordulót követően az első helyen áll a táblázaton, a 32 egységgel rendelkező Belényesi Miklósékat az egyaránt 29 pontot számláló Kisvárda, Soroksár, Zalaegerszeg hármas üldözi.

Nehezítő körülmény

– Úgy érzem, minden tőlünk telhetőt megtettünk a győzelemért, ám sajnos a kialakított helyzeteket nem tudtuk értékesíteni – vágott bele az értékelésbe Tamás László, a Balmaz bekkje. – A soroksáriak átadták nekünk a területet, ellenfelünk elsősorban kontratámadásokkal próbált veszélyt teremteni. A szünetre egygólos hátránnyal mehettünk, ennek ellenére nem zengett az öltöző, hiszen az akarással nem volt probléma. A szakmai stáb hangsúlyozta, hogy meg lehet fordítani az eredményt. Miután megduplázta a fórját a Soroksár, taktikát váltottunk, és átálltunk a háromvédős szisztémára. A vizes talaj sem könnyítette meg az életünket, hiszen a lapos passzokra épülő futballt favorizáljuk, ám ilyen körülmények között ezt a játékstílust nehezen tudtuk megvalósítani. Sajnos az előre ívelgetés nem fekszik a Balmazújvárosnak. Csalódottak voltunk a lefújás után, ugyanis itthon szerettük volna tartani a három pontot. Örülök az eddigi szereplésünknek, remek érzés rápillantani a tabellára. Az elkövetkező hetekben két rangadó is vár ránk, ha a Kisvárda és a Puskás Akadémia elleni meccsekből jól jövünk ki, hatalmas lendületet kaphat a csapat.

Lelátóról nézheti

A hajdúságiak vasárnap Szolnokon vizitálnak, a mérkőzésről biztosan lemarad Tamás, aki a hétvégén tizedik alkalommal kapott sárgát.

– Nagyon bosszant az eltiltás, a játékvezető 2–0-s állásnál egy taktikai fault után mutatta fel a lapot. Higgadtabbnak kellene lennem, hiszen többször felesleges sárgát szedtem össze. Volt rá példa, amikor reklamálásért büntettek, de olyan is megesett, hogy az ellenem elkövetett szabálytalanságot követően szakadt el nálam a cérna – zárta mondandóját a 28 éves játékos.

HBN-BÁNB II: otthon kapott ki a Balmazújváros

Balmazújváros – Lejátszották az elmaradt mérkőzést, amelyen a Balmazújváros kétgólos vereséget szenvedett a Soroksár ellen, viszont ennek ellenére is a tabella első helyén áll.
hirdetés