szon-sportoldal

2008.05.07. 15:39

Erdősné: Jöhet a tizenharmadik!

<p>Nyíregyháza - Erdősné Balogh Erikán, a Betonút-NRK Nyíregyháza erősségén sok múlik. Meccsről meccsre nagy teher nehezedik rá, játékintelligenciája gyakran magával ragadja a társakat is.</p>

Öt bajnoki cím, hat Magyar Kupa-elsőség és egy Interliga-arany részese lehetett. Eddig. Amennyiben csütörtökön győztes csapat tagja lesz, a 13. legfényesebb medálját babusgathatja.

– Mozgósítanunk kell az utolsó erőtartalékokat! A keddi siker után egyszerre láttam az arcokon az öltözőben az örömet és a fáradság jeleit. De olyan mélyről álltunk fel, hogy érzem a tartást az együttesünkben. Épp csak fogtuk a fonal legvégét, amit az utolsó pillanatban nagyon megragadtuk, és most már szorítanunk kell! Nagy csatára számítok, most a Vasas van kellemetlenebb lelki állapotban, ráadásul még utaznak is. A sok szurkoló bennünket buzdít majd, ezt pedig illik meghálálni – fejtegette a csupaszív csapatkapitány.

Katona: Győzzön a jobb!
Katona Brigitta elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy csütörtökön is lesz Betonút-NRK Nyíregyháza–Vasas meccs a bujtosiban.

Botos: Küldjék az erőt!
Botos Fruzsina újabb diadal részese lehet. A Betonút-NRK Nyíregyháza egyik meghatározó játékosa nyerő típus, ezt a keddi, budapesti mérkőzésen is bizonyította.

Kötélidegekkel Kötélék ellen
Ha bírják cérnával, hatodszor lehetnek bajnokok a nyíregyházi röplabdáshölgyek.

Nyert az NRK!
Egy dobásra maradt a Betonút-NRK női röplabdacsapatának – nyernie kellett ahhoz, hogy kikényszerítse az ötödik, mindent eldöntő mérkőzést a Vasas elleni bajnoki fináléban!

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!