Patai Annát a zsűri mentette meg, az Adam’s Comedy kiesett a Megasztár 5-ből

Patai Annát a zsűri mentette meg, az Adam’s Comedy kiesett a Megasztár 5-ből
Friderikusz Sándor kezdeményezésére és a televíziónézők határozott véleményére reagálva új időpontban, péntekenként este tűzi műsorára a tv2 az ország egyik legkedveltebb tehetségkutatóját.

Egy ütős Hangrobbanással kezdődött a Megasztár ötödik szériájának harmadik döntője, a harmadik olyan adás, ahol a kiesés elkerüléséért versenyeznek az előadók.

A szabályok értelmében múlt szombat óta folyamatosan lehet szavazni a kedvencekre, a műsor végén a két legkevesebb szavazatot kapott előadó közül a zsűri – Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás és Presser Gábor – dönti el ki folytathatja a versenyt. Egy héttel ezelőtt Csonka Andreas búcsúzott.

Az Adam’s Comedy négy tagja – Tóth Ádám frontember szerint – soha nem ment még egymás agyára. Tlán ez a titka annak, hogy a lányok körül rajongják őket (már egy piros bugyi is érkezett a fiúknak – a szerk.), és a zsűri is rendszerint elismeréssel nyilatkozik róluk. Ooops! I did it again – énekelte Tóth Ádám Britney Spears egyik legnagyobb slágerét. Eszenyi Enikőről majdhogynem a bugyi is leesett annyira elragadták az érzelmek az Adam’s Comedy előadása kapcsán. Friderikusz viszont egyenesen majd’ elaludt. Szerinte az unalmas éneket estéről estére csak a nagyon jó zenei alap menti meg. Presser mindenkire rácáfolt, ő valamiféle iróniát vélt felfedezni az előadásban. Ezt erősítette meg a frontember-énekes is a nóta után adott interjújában: mi mindent amit feldolgozunk kicsit ironikusan tesszük – mondta Tóth Ádám.

Forrás: www.zene.hu