Páros belépők a Hölgy Aranyban c. mozira!

Akt.:
Hölgy Aranyban
Hölgy Aranyban
A filmben az Oscar-díjas Mirren és Ryan Reynolds mellett olyan nevek tűnnek fel, mint a Batman: Kezdődik-ből és a Köszönjük, hogy rágyújtott!-ból ismert Katie Holmes, vagy a Becstelen brigantyk-ban nyújtott alakításával világhírt szerző Daniel Brühl.

Hatvan évvel azután, hogy a második világháború borzalmai elől menekülve elhagyta Bécset, az idős zsidó asszony, Maria Altmann (Helen Mirren) hosszú útra kel, hogy visszaszerezze a nácik által elrabolt családi kincseit, köztük Klimt híres festményét, Adele Bloch-Bauer I. portréját. Tapasztalatlan, de vakmerő fiatal ügyvédjével, Randy Schönberggel (Ryan Reynolds) hosszas küzdelem elé néznek, amelynek csataterét az osztrák elit világa és az amerikai legfelsőbb bíróság jelenti. Az út során Marianak a családjához kötődő, súlyos tényekkel is szembe kell néznie. A Hölgy aranyban igaz történet, egy asszony küzdelme, hogy visszaszerezze örökségét és igazságot szolgáltasson családjának.

A történelmi drámát jegyző Curtis korábban a BBC-nél olyan nevekkel dolgozott együtt mint Maggie Smith, Ian McKellen, Daniel Radcliffe, Judyi Dench és Imelda Staunton. A filmben az Oscar-díjas Mirren és Ryan Reynolds mellett olyan nevek tűnnek fel, mint a Batman: Kezdődik-ből és a Köszönjük, hogy rágyújtott!-ból ismert Katie Holmes, a Becstelen brigantyk-ban nyújtott alakításával világhírt szerző Daniel Brühl, Németország egyik elsőszámú férfiszínésze, Moritz Bleibtreu, illetve az USA egyik jelenlegi legnépszerűbb sorozatából, az Orphan Black-ből ismert Tatiana Maslany.

Páros belépőt nyertek:

 

Nagy Renáta (renike34@…)
Oláh Tímea (olah.timcsike@…)
Hajdu Lajos (vlhajdu@…)
Jeges Attiláné (viragh.maca@…)
Szlávik Edina (szeda34@…)
hirdetés