Párkapcsolatok útvesztőjében

Párkapcsolatok útvesztőjében
© Fotó: HBN
Debrecen – A szereplő férfi és nő az előadás alatt le sem megy a színpadról, a nézők előtt váltják szerepeiket.

Világsiker darabot láthat a közönség április 30-án a Lovardában: Verebes Linda és Pindroch Csaba mutatja be a Mr. és Mrs. című kétszereplős komédiát.

A Mr. és Mrs. Peter Quilter angol kortárs író Duets című munkáján alapszik, amelyet világszerte nagy sikerrel játszanak a színpadokon. A darab témája a férfi és nő kapcsolata, amit öt különböző jelenetben, öt különböző típusú pár példáján mutatnak be a színészek, akik nemcsak a színpadon, de az életben is egy párt alkotnak.

Az előadásban többek között lesz vakrandi, egy házasságra készülő menyasszony és bátyjának jelenete és egy válságba került házaspár utolsó közös nyaralása is, a cselekményeket pedig a boldogság elérésének vágya hajtja.

Verebes Linda és Pindroch Csaba produkciójának különlegessége, hogy a páros mindvégig a színpadon marad, egyik szerepből a nézők szeme előtt változnak át a másikba. Az öt különböző jelenethez eltérő rendezők, jelmeztervezők adták nevüket: Herendi Gábor és Fonyó Gergely filmrendezők, Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor színészek a direktorok, ARTISTA, Herczeg Zoltán, Katti Zoób, MANIER és Náray Tamás pedig a megjelenésért felelősök.

Az április 30-án 19 órakor kezdődő előadásra belépőjegyek elővételben a Tourinformban, a Kölcsey Központban, az OTP Travel Silverben, a Libri Könyvesboltban, a Líra könyváruházban, a Földkörüli Utazás és az IBUSZ irodájában kaphatók.

HBN–SZL
hirdetés