Párkapcsolat javítás Pál Feri atyával

Akt.:
Pál Feri egy korábbi debreceni látogatásakor
Pál Feri egy korábbi debreceni látogatásakor - © Fotó: HBN
Debrecen – Ma este Pál Feri vadonatúj előadását hallgathatjuk meg a Lovardában.

Érdemes végre leszámolni azzal az illúzióval, hogy egy jó párkapcsolat „magától működik”. Magától ugyanis nem működik semmi – még a testünk sem. Ha elhanyagoljuk, akkor legyengül, sebezhetővé válik, megbetegszik. Nincs ez másképp a kapcsolatokkal sem, ezekért is folyamatosan dolgozni kell, ha nem akarjuk egyszer csak azon kapni magunkat, hogy valami megváltozott, elromlott, kiüresedett. De mire kell figyelnünk? Melyek azok a korai jelek, amelyek távolodásra utalnak, és mit tehetünk azért, hogy nehézségek idején is meg tudjuk őrizni az összetartozásunkat, ne pedig inkább a szeretői kapcsolat vagy a szakítás mellett döntsünk? Egyáltalán: miért érdemes a nehezebbik úton járni?

Ma már a kutatásoknak köszönhetően rengeteg információ áll rendelkezésünkre minderről. Jóval több, mint amennyi benne van a köztudatban. Gazdag tudásanyag és praktikus eszközök sokasága kínálja magát. A népszerű pap és mentálhigiénés szakember ezekből ad ízelítőt Debrecenben, a tőle megszokott élményszerű stílusban. Az előadást országszerte vastapssal köszöni meg a közönség.

A Nyitott Akadémia helyszíni standján – számos más pszichológiai témájú könyv mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Pál Feri műveit (köztük az előadás témáját is adó A magánytól az összetartozásig címűt is), melyeket a szerző szívesen dedikál.

HBN