Párizsi utazást érhet a kézibérlet

Párizsi utazást érhet a kézibérlet
© Fotó: HBN-archív
Debrecen – Számos előnnyel jár, ha valaki bérletet vásárol a DVSC-TVP hazai meccseire.

Hamarosan kezdetét veszi a női kézilabda NB I. 2015/16-os szezonja, melyben természetesen a DVSC-TVP csapata is érdekelt. A lokista lányok hazai bajnoki és Magyar Kupa meccseire értelemszerűen bérletet is lehet vásárolni, ezt százan már meg is tették. Az állandó belépők egységesen 15 ezer forintba kerülnek és érdemes is kiváltani, hiszen a klub a bérletek mellé a kedvencek hazai (piros) mezét adja ajándékba. Sőt, ezen felül a hűséges drukkerek között kisorsolnak egy repülőjegyet Párizsba, ahova másodmagával utazhat majd a legszerencsésebb fanatikus, ráadásul egy vacsorát is „állnak” a francia fővárosban.

A 2015/16-os idényben is marad az a kedvezmény, miszerint a bérletesek a mérkőzések napján, az összecsapás előtt és után két órával ingyen vehetik igénybe a Hódos Imre Sportcsarnokhoz közlekedő trolibusz járatokat és az 1-es jelzésű villamost.

A bérletek augusztus 31-ig vásárolhatóak meg a DVSC Kézilabda Kft. irodájában, a Hódos Imre Sportcsarnokban, hétköznap 8 és 12, illetve 14 és 19 óra között.

HBN