Parfümtolvajt fogtak a bevásárlóközpontban

Parfümtolvajt fogtak a bevásárlóközpontban
© Illusztráció: HBN archív
Hajdú-Bihar – Egy 19 éves fiú egy parfümmel akart fizetés nélkül távozni az egyik debreceni áruházból, míg egy 33 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezetett az M3-as autópályán.

A rendőrök 2015. május 26-án 11 óra 20 perckor Polgár és Görbeháza között az M3-as autópálya 182. kilométerszelvényében megállítottak egy személygépkocsit, és igazoltatták annak sofőrjét. A járőrök megállapították, hogy a 33 éves férfit a Komlói Rendőrkapitányság 2016. január 24-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök elfogták és a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra előállították a komlói lakost, akit meghallgattak és szabálysértési őrizetbe vettek. A férfi 72 órán belül bíróság elé áll.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 26-án 16 óra 55 perc körüli időben egy fiú bement egy Csapó utcai áruházban található drogériába, ahol a sorok között sétált, majd a kabátja belső zsebébe rejtett egy parfümöt, amivel fizetés nélkül távozott. A biztonsági őrök észrevették a lopást és visszatartották fiút, valamint telefonon értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították a 19 éves fiatalembert, akit a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés