Párbeszéd: a magyar érdekek képviseletéért

Akt.:
Debrecen – Ötven napnál kevesebb van hátra az európai parlamenti választásig, amely a szokásosnál is fontosabb lesz – mutatott rá csütörtöki, debreceni fórumán a Párbeszéd Magyarországért elnöke.

– Különösen Magyarország számára lesz fontos – folytatta Jávor Benedek –, hiszen az utóbbi időkben a Fidesznek köszönhetően megszűnt a magyar érdekek érvényesítése az unióban. Egy közös lista van, az MSZP–Párbeszédé. Mi bizonyítottuk: hatékonyan tudjuk kihasználni azt a lehetőséget, amelyet az európai parlamenti tagság jelent; ez a garanciája annak, hogy a magyar érdekek európai érvényesítése meg tudjon erősödni, s képesek legyünk garantálni, hogy az uniós forrásokat tisztán tudjuk felhasználni, kiszűrve a korrupciót – hangsúlyozta Jávor Benedek.

Fidesz: Ha rajtuk múlott volna…

A szocialisták és a baloldal, köztük Jávor Benedek, már régen elárulták Európát és régen feladták az európai identitást – fogalmazott reagálásában dr. Pósán László, a Fidesz–KDNP debreceni országgyűlési képviselője. – Ha rajtuk múlott volna, akkor a magyar emberek nem gyermekeik boldogulásáért dolgoznának, hanem a migránsok eltartására. Európára és Magyarországra a szocialisták és a többi bevándorláspárti jelent veszélyt – jelentette ki a honatya.

HBN