Parádés világbajnoki szereplés

Aerobik. Minden előzetes várakozást túlszárnyalnak a debreceni aerobikosok a franciaországi Rodezben zajló világbajnokságon.

Kovácsné Laurinyecz Julianna, a Flex-HD mestere, aki a helyszínen segíti a válogatott munkáját, a naplónak elmondta, a kiutazás előtt már 1-2 döntős helyezéssel már elégedett lett volna, ennek fényében óriási teljesítmény, hogy azokban a kategóriákban, ahol a cívisvárosiak pódiumra léptek, mindenhol a legjobbak közé kerültek. A szakvezető a remek eredmények közül kiemelte Sipeki Rózsa produktumát, aki junior egyéniben a rendkívül értékes negyedik helyet szerezte meg. Ugyanebben a korosztályban a Fige Fruzsina, Hagymási Alexandra, Holp Rebeka összeállítású trión bronzléremmel gazdagott, míg a csapat (Holp Rebeka, Fige Fruzsina, Hagymási Alexandra, Sipeki Rózsa, Deák Anna, Berki Alexandra) a 7. helyet szerezte meg.

A fiatalok is jól zártak

A 12-14 évesek mezőnyében a Major Aliz, Tácsik Hunor vegyes páros a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ugyanúgy, ahogy Nagy Barbara, Szőllősi Panna, Molnár Noémi trió, míg a Felföldi Anna, Molnár Noémi, Nagy Barbara, Pete Sára, Szőllősi Panna, Tóth-Szolnoki Anna csapat a 4. helyen zárt.