Pár nap múlva startol a Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság

Akt.:
Pár nap múlva startol a Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság
© Illusztráció: HBN archív
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség immár harmadik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül.

A nyolcfordulós bajnokságot 2015. május 24. és szeptember 6. között rendezik Hajdú-Bihar legnagyobb és legközkedveltebb strandjain. A versenyhétvégék első napjain a női és a férfi párosok, míg a második versenynapokon a vegyes kettesek fognak játszani. Minden fordulóban minden résztvevő Traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora – a reklámtárgyaktól kezdve az egy hetes ingyenes görögországi tengerparti apartmanokig -, így remélhetőleg a játékosok számára is kedvelt lesz a verseny.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű Traubisodát (az első helyezettek: 366 litert, a második helyezettek: 244 litert, a harmadik helyezettek: 122 litert) nyernek.Akik nem a végső győzelem reményében lépnek homokra, azok is vélhetően jól fogják érezni magukat, hiszen a helyszínfelelősök igyekeznek önálló arculatot adni a versenyeknek. A nyitófordulót május 24-én (vasárnap) és 25-én (hétfőn) a Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kempingben rendezik meg.

A tavalyi és tavalyelőtti képek, eredmények, az idei versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.


A tervezett időpontok és helyszínek

1. forduló: 2015. május 24-25., Debrecen, Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping2. forduló: 2015. május 30-31., Hajdúnánás, Hajdúnánási Gyógyfürdő3. forduló: 2015. július 4-5., Püspökladány

4. forduló: 2015. július 18-19., Hajdúböszörmény, Városi Strand

5. forduló: 2015. július 25-26., Hajdúszoboszló, Hungarosta Gyógy- Termál és Strandfürdő

6. forduló: 2015. augusztus 1-2., Debrecen, Aquaticum Strandfürdő

7. forduló: 2015. augusztus 22-23., Hajdúböszörmény, Városi Strand http://www.termalfurdo.net/furdo/hajduboszormenyi-varosi-furdo-hajduboszormeny

8. forduló: 2015. szeptember 5-6., Balmazújváros, Kamilla Gyógy- Termál és Strandfürdő

hirdetés