Papizsanszkaja szétnyitotta a Vasutat

Papizsanszkaja szétnyitotta a Vasutat
A női röplabda Extraliga 21. fordulójában vasárnap este a BSE vendégeskedett a Kubikban.

0-4 után után érkezett az első miskolci pont, aztán alig két percet követően máris 4-7-t mutatott az eredményjelző. Sokat mozgott mindkét gárda, ám sokat is hibázott, így aztán némi meglepetésre ,,tapadt” a MISI. Olyannyira, hogy 13-13-nál majd 19-19-nél is beérte a listavezetőt. Nem tudott meglépni a vendégcsapat, ám némi budapesti előny után Kerekes Attila érezte, hogy talán meglehet a szett, s időt is kért a hajrában (20-23). Ennek hatására fel is jött egy egységnyire az MVSC (22-23), azonban a rést a pajzson nem találta meg az Albrecht. 

Újra felcsillant 

A második felvonásban is jól kezdtek Szűcsék, viszont 7-10-t követően fejben fáradni látszott a vasutas gárda. Ahhoz, hogy jócskán meg is torpantak a vendéglátók, Papizsanszkájának is volt némi köze, aki ,,szétszerválta” a miskolci térfelet. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a folytatásban elkapta azt a bizonyos fonalat a BSE, ám igyekezett kapaszkodni az MVSC a harmadik játékban és ezzel ismét munkára kényszerítették a piros mezeseket. Ismét felcsillant a hazai tréner azon elképzelése, hogy talán mégis foghatnak egy játszmát, hiszen 14-11-re vezett a Vasút. A második technikai időre azonban ,,helyreállt a világ rendje” (14-16), Kerekes Attila hiába rendelte ekkor már kétszer is magához a lányokat, Czakó pontot tett a vasárnap esti mulatság végére.

MI

 

JEGYZŐKÖNYV

Albrecht-MVSC-MISI – BSE-FCSM 0:3 (-22, -9, -17)

Miskolc, 100 néző. V.: Mocsnik, Donkó.

MVSC: Selemet, Kovaljova, Szajkó, Kovács E., Lupu. Szűcs. Csere: Németh (liberó). Edző: Kerekes Attila.

BSE: Kiss B., Lengyel, Mátrai B., Papizsanszkaja, Puskás, Czakó. Csere: Tóth (liberó), Nagyné. Edző: Kasziba István.

Kerekes Attila: – Az első játszmában játszani akartunk, utána viszont úgy érzem, hogy túl akartunk esni rajta.

Kasziba István: – Papizsanszkajának volt egy komoly sorozata a találkozón, ami egy kicsit meg is magyarázza az eredményt. Úgy gondolom, hogy az egyéni képességekben nem csak a Miskolc, hanem az egész mezőny felett is állunk egy picit.További hírek a boon-sportoldal kategóriából