Pamela Anderson szörnyen megöregedett

Pamela Anderson
Pamela Anderson
Kiábrándító képek készültek a Baywatch egykori szexbombájáról a napokban.

Pamela Anderson kipróbálta a természetes megjelenést, de nem igazán jól sült el a dolog. Alig sminkelten érkezett meg Los Angelesben a Bravada Női Atlétikai világbajnokság megnyitójára.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Mivel nemrég azt nyilatkozta, hogy egyre kevesebbet tölt bőrápolással, most minden szem rászegeződött. Arcbőre egyértelműen bizonyítja, hogy a sok plasztikai műtét nem segített abban, hogy a 42 éves Pamela fiatal maradjon.

Irigylésre méltó alakját azonban két gyerek szülése után is sikerült megőriznie, természetesen a plasztikai sebészek keze ebben is segített.

Sokan azt mondták, miután meglátták az ünnepségen, hogy Pamela Anderson évekkel látszott idősebbnek a koránál, és nem ártana neki, ha használná a modern szépségápolás vívmányait és a természetesség helyett áttérne a természetesnek ható sminkre.

Pamela az anyagiak miatt aggódik

A színésznőnek nem tesz jót az anyagi helyzete és az ezzel járó aggodalmak sem. A hírek szerint egy lakókocsiban él, és alig tudja kifizetni a számláit.

Pamela nemrég részt vett az amerikai Szombat esti lát című műsorban, ahol bár nyernie nem sikerült, de hétről-hétre lenyűgözte táncával a zsűrit és a közönséget is.

– MON –