Pál Dénes büszke apává vált

Pál Dénes mindig kislányára gondol
Pál Dénes mindig kislányára gondol - © Fotó: Facebbok
Budapest, Miskolc – Mindig kislányára gondol, ő jár a próbák közben is az eszében.

Az aranytorkú miskolci énekes, Pál Dénes kislánya, Panni nyáron jött világra, azonban sokáig nem láthatta a nagyközönség a picit. A rajongók már nagyon kíváncsiak voltak a babára, de az énekes azt mondja, büszke kis családjára, ugyanakkor szeretné, ha a közönsége inkább a zenéjére fókuszálna.

Elmondta, hogy kislánya kihat a munkájára. Azt vette észre, hogy mióta megszületett Panni, megjelent a feje fölött egy gondolatbuborék, mindig rá gondol, ő jár az eszében… Megszületett, és már a másnapi koncertje előtt-után az járt a fejében, hogy mikor tud bemenni hozzájuk a kórházba.

„Azt gondolom, hogy ez így természetes, ha az ember szülő lesz. Úgy gondolom, ez kihatással lesz a dalokra is, bár a születése óta nem adtunk ki új nótát, de több projekten is dolgozunk” – fogalmazott az énekes.

ÉM


Fotó: Facebook
Miskolc - „Mindig jó hazajönni Miskolcra.” – írta pár nappal ezelőtt sejtelmes Facebook-bejegyzésében az aranytorkú Pál Dénes. Aztán elárulta az apropót is, születésnapot ünnepelni tért haza szülővárosába. A poszthoz csatolt képen az énekes háta mögött rejteget egy gyönyörű csokrot. A hozzászólás...

Akusztikus koncertekre készülődnek
Miskolc - Pál Dénes, a miskolci énekes lubickol az apaszerepben, amióta megszületett a kislánya. „Pannival már most imádunk együtt vásárolni. Főleg neki. Csoda dolgokat lehet kapni ezeknek a piciknek, és mindig rengeteg segítséget kapunk…” – írta legutóbbi bejegyzésében. A kis család életében ...