Herczeg: “Fegyelmezetten és szervezetten játszott a csapat”

Akt.:
Herczeg: “Fegyelmezetten és szervezetten játszott a csapat”
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen, Paks – A Paksi FC vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Herczeg András értékelte a látottakat.

Csertői Aurél: – Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy elterveztük. Nem voltunk stabilak az első félidőben. Egy megpattanót berúgott a Debrecen, helyetek nem nagyon voltak. A második félidőben mindent egy lapra feltéve támadtunk, voltak lehetőségeink, a Debrecennek is. Hazai pályán nem tudtunk nyerni, a Debrecen nem annyira rossza csapat, mint ahogy a pontjai mutatják.

Herczeg András: – Kiegyenlített találkozó volt. Fegyelmezetten és szervezetten játszott a csapat. Van hiányérzetem, hiszen több lehetőségük is volt, köztük ajtó-ablak helyzetben. Jelen pillanatban meg kell becsülni a döntetlent. Értékleni kell azt, hogy 6 debreceni volt a kezdőben. Ezt az évet át kell vészelnünk, a holnap és a holnapután sokkal biztatóbb számomra. A fiataloknak lehetőséget kell adni. Voltak lehetőségeink, megnyerhettük volna a mérkőzést.


Debrecen, Paks - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 3. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Paksi FC együttesének vendégeként lépett pályára szombaton 18-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 3. forduló ...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek