Paks vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: HBN-archív
Debrecen, Paks – A szombat esti, 1-1-es döntetlennel végződött Paks-DVSC-TEVA bajnoki találkozót értékelte a két csapat vezetőedzője, Csertői Aurél és Kondás Elemér.

Csertői Aurél: Jól játszottunk az első félidőben. Úgy ézem, szabályos góltól fosztottak meg bennünket. Ez egy kicsit megfogta a csapatot. Harcos, brusztos meccs volt, mindkét csapat odatette magát.

Kondás Elemér: Az időjárás ellenére változatos, jó iramú mérkőzés volt, a győzelemre játszott mindkét csapat. Sajnos hamar gólt kaptunk. Eztután igen masszívan védekezett a hazai csapat. Folyamatosan voltak támadásaink, helyzeteink. A mérkőzésen leginkább a küzdelem dominált. Az első félidőben gyengébben játszottunk, ám Tisza beállásával lendületet váltottunk, veszélyesek voltak a szögleteink, ebből sikerült gólt elárni. Nagy csata volt, reális eredmény a döntetlen.


Labdarúgó NB I – Döntetlen játszott a Debrecen Pakson
Paks, 2015. szeptember 26., szombat (MTI) – Az otthon fellépő Paks 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában.


HAON-ÉLŐ – Paks vs. DVSC-TEVA
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában a DVSC-TEVA a Paks csapatához látogat szombaton 18:00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon, szurkoljon velünk ön is!
Sporthírek