Padla volt csapata ellen a Hódosban

Padla volt csapata ellen a Hódosban
Debrecen – Ismét hazai pályán szerepel a bajnokságban a DKSE-Hotel Lycium férfi kézilabdacsapata, Gúnyáék mintegy két hónap után játszanak újra tétmérkőzést a Hódos Imre-sportcsarnokban; pénteken a Mezőkövesd lesz az ellenfél.

A következő hetekben hazai meccsek sora vár a debreceni fiúkra: a jövő hét pénteken a Gyöngyös, március 5-én pedig az Eperjes látogat a cívisvárosba.
Ősszel idegenben háromgólos vereséget szenvedett a DKSE a Mezőkövesdtől – jellemzően nagy, kiélezett csatát szokott vívni egymással a két együttes. Valószínűleg így lesz ez pénteken is, ráadásul az előzetes hírek szerint komoly szurkolótáborral érkeznek a hét végén, otthon egygólos vereséget szenvedő vendégek. Szükségük lesz tehát a DKSE kézilabdázóinak is a biztatásra…

Létfontosságú pontok

– A Mezőkövesd nyerni jön Debrecenbe – vélekedett a Napló érdeklődésére Bíró Imre, a DKSE vezetőedzője. – Mivel szeretnének a középmezőnyben végezni, létfontosságú nekik a két pont megszerzése. Nekünk azonban még inkább az. Láttuk a legutóbbi, Balatonfüred elleni meccsüket, nem voltak meggyőzőek, de mellettük szól, hogy évek óta együtt játszanak, s tapasztalt kézilabdázókból áll a csapat. Nem lesz tehát egyszerű, de reméljük, végre tudunk alkotni nemcsak felkészülési mérkőzésen, hanem a bajnokságban is.
Érdekessége a pénteki összecsapásnak, hogy Mezőkövesden játszik a tavalyi pontvadászatban még a DKSE-ben szereplő Juhász Károly, viszont télen éppen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gárdából igazolt Debrecenbe Padla József.
Nem jó hír a DKSE híveinek, hogy Bíró Ádám a múlt heti mérkőzésen megsérült, ő biztosan nem léphet pályára, a többiek ellenben hadra foghatóak.
A pénteki, Mezőkövesd elleni összecsapás 18 órakor kezdődik a Hódos Imre-sportcsarnokban.