Óvatosan a Lóverseny utcában!

Debrecen – Tarthatatlan állapotok uralkodnak a közlekedésben a Lóverseny utcán – kapta szerkesztőségünk a jelzést az ott élőktől, akik szerint többen nem veszik figyelembe az egyirányú forgalmi szabályozást, illetve a sebességkorlátozást, holott a gyengénlátók iskolája miatt ez nagyon fontos lenne.


A Debreceni Rendőrkapitányságtól kapott információ alapján, már oda is érkezett lakossági bejelentés erről: „a Lóverseny utcában, ahol Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola és Kollégium Dr. Kettesy Aladár Általános Iskola Intézményegysége is található – a gépjárművezetők figyelmen kívül hagyják a Behajtani tilos közúti jelzőtáblát, valamint a lakó-pihenőövezetben a 20 kilométer/órás sebességkorlátozást nem tartják be.”

A válasz szerint a bejelentést követően a Lóverseny utcában több alkalommal is végeztek már közúti ellenőrzést a rendőrök, s ezek alapján május 11-től különböző időpontokban az arra közlekedők sebességét is mérni fogják!

HBN​0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés