HAON Sziréna

2018.08.02. 09:04

A balesetekről szólt a szerda Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - Emellett fakidőlések és egy bajba jutott kutya miatt is riasztani kellett a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Emellett fakidőlések és egy bajba jutott kutya miatt is riasztani kellett a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kutya esett egy három méter mély aknába tegnap hajnalban Debrecenben, a Domokos Márton utcában egy telephelyen. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel mentették ki a kutyát, majd átadták az éjjeliőrnek. Az állat nem sérült meg.

Nyárfa dőlt egy családi ház melléképületének tetejére tegnap, délelőtt Egyeken, a Fő utcán. Az egyeki önkormányzati tűzoltók dugólétrán keresztül, láncfűrésszel távolították el a kidőlt fát. A melléképületben szarvasmarhák voltak. Az állatok nem sérültek meg.

Egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött tegnap délelőtt az 35-ös főúton Pród közelében. A járművekben összesen hárman utaztak, akik közül senkit sem kellett kórházba szállítani. Hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók elvégezték a gépjárművek feszültségmentesítését. A helyszínen félpályás útzár volt érvényben.

Három személygépkocsi ütközött tegnap a déli órákban a 4808-as számú úton Debrecen és Hosszúpályi között. A járművekben összesen négyen utaztak, akik közül három főt a mentőszolgálat kórházba szállított. A helyszínen a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a gépjárműveket, majd feszültségmentesítették azokat. A police.hu részleteket is közölt a baleset körülményeiről: egy 50 éves nő Honda típusú autójával Berettyóújfalu irányába közlekedett, amikor egy útkanyarulathoz érve nem megfelelően választotta meg a gépjárműve sebességét. A sofőr járművével ennek következtében áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Opel típusú személyautóval, amelynek nekicsapódott egy mögötte haladó Volkswagen.

Sódert szállító teherautó és egy személygépkocsi ütközött tegnap kora délután a 47-es számú főúton Furta közelében. A balesetben érintett járművekben összesen hárman utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság híradása szerint a személyautó sofőrje haladása során áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a kamionnal, ami ezt követően árokba csúszott, és egy fának csapódva állt meg. A Berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a helyszínen feszültségmentesítették a járműveket. Akár jelentős. A forgalmat elterelték.

Úttestre borult egy hét méter magas nyárfa Sárrétudvari közelében tegnap délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a közúti forgalmat is veszélyeztető fát.


[related-post post_id="3938917"]

[related-post post_id="3938023"]

[related-post post_id="3938915"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!