Helyi közélet

2016.03.29. 12:33

Hátsó szándék a parketten: vendég buktatta le a tolvajt a nagyerdei klubban

Debrecen - Nagyerdei szórakozóhelyen portyázott a lopáson ért fiatalember.

Debrecen - Nagyerdei szórakozóhelyen portyázott a lopáson ért fiatalember.

Lopás bűntett miatt vádemelést javasolt a rend­őrség azzal a fiatalemberrel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint három mobiltelefont és egy pénztárcát tulajdonított el tavaly ősszel egy nagyerdei szórakozóhelyen. A megyei rendőr-főkapitányság beszámolója szerint B. Szilveszter (23) októberben, a hajnali órákban hozzásimult egy lányhoz tánc közben és megpróbált belenyúlnia táskájába, ám egy vendég kiszúrta és egy rendészhez kísérte. A biztonság ember a budapesti gyanúsítottat visszatartotta a rendőrök megérkezéséig. A ruházatátvizsgálás során összesen három olyan mobil került elő egy bankkártyával együtt, amelyek eredetével a férfi nem tudott elszámolni (az értékeket sikerült visszaadni tulajdonosaiknak).

A nyomozás során kiderült – közben B. Szilveszter ellen a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el –, hogy a fiú abban az időszakban egy lánytól szintén mobilt lopott el (a kollégiumi szobájából vitte el sietősen, nem sokkal az összeismerkedésük után). A büntetőeljárást már az ügyészség folytatja.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában