Helyi közélet

2014.08.30. 16:35

Ügy nem marad elintézetlen

Debrecen - Az ügyfelek ismerik és kedvelik az online időpontfoglaló rendszert.

Debrecen - Az ügyfelek ismerik és kedvelik az online időpontfoglaló rendszert.

A gyakorlati tapasztalatok szerint egy hétnél hosszabb időre nem célszerű sorszámokat feltenni a debreceni okmányiroda online időpontfoglaló rendszerébe – válaszolta Nagy Ildikó arra felvetésünkre, hogy meghibásodhatott az idopont.debrecen.hu, mivel hónapokkal későbbre sem tudtunk időpontot választani irataink megújítására, ám a miértre a digitális felületen nem kaptunk bővebb választ.

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal sajtóreferense elmondta: hét-tíz napnál hosszabb időre nem célszerű sorszámokat biztosítaniuk a rendszerben, mert egyrészt az ügyfelek a mihamarabbi ügyintézést kedvelik, másrészt a polgárok sem mindig látják hetekkel előre, hogy az általuk lefoglalt időben biztosan meg tudnak jelenni, esetleg nem következik-e be olyan váratlan esemény, amely miatt végül nem jelennek meg. A sorszámok folyamatos fogyása azt mutatja, hogy az ügyfelek ismerik és kedvelik a felületet, épp ezért előfordulhat, hogy a feltett összes időpont betelik, de az okmány­irodai osztály mindennap reggel háromnegyed nyolckor biztosít még aznapra sorszámokat. A Piac utca 42–48. szám alatti kormányablakban pedig időpontfoglalás nélkül hétfőtől péntekig reggel 8-tól este 8 óráig állunk az ügyfelek rendelkezésére – mondta.

HBN–HABE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában