Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.15. 12:02

A tizenkét testvér újra együtt – Kemecsén

<p>Kemecse - A varrónőként dolgozó édesanya, az Útfenntartó Vállalatnál dolgozó édesapa nagyon szerény körülmények között, de mindig becsületre, tisztességre nevelte gyermekeit.</p>

Nem mindennapi családi találkozót rendeznek szombaton Kemecsén: a Torkos családban egykoron 12 gyermek született, s a ma is élő tizenkét Torkos testvér családi találkozójának ad otthon Kemecsén a helyi Sport presszó május 17-én 14 órától.

 

A nyolc lány és négy fiú testvér nagy izgalommal készül e találkozóra, hiszen hatan helyben laknak, hatan az ország különböző részein élnek. A legidősebb 84, a legfiatalabb 60 éves. A mindig nagy családi szeretetben élő testvérek a koruknak megfelelő egészséggel rendelkeznek. Hálatelt szívvel emlékeznek vissza szüleikre, a 87 évet élt édesanyára, a 76 évet élt édesapára. A varrónőként dolgozó édesanya, az Útfenntartó Vállalatnál dolgozó édesapa nagyon szerény körülmények között, de mindig becsületre, tisztességre nevelte gyermekeit. Az egy szoba-konyhás földes lakásban nevelkedő gyermekek hárman-négyen aludtak egy ágyban, és ez a testvéri szeretet a mai napig végigkísérte életüket.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!