Sport

2013.06.12. 16:58

Bravúros szereplés Csabán

Három országból érkeztek a nevezések a déli hagyományos viadalra.

Három országból érkeztek a nevezések a déli hagyományos viadalra.

Úszás. A közelmúltban Békéscsabán rendezték meg a Dél-magyarországi régió tradicionális úszóversenyét, a XXXVII. Viharsarok Kupát. A nemzetközi tornára nagy számban jelentkeztek magyar egyesületek, azonban a honi versenyzők mellett szerb és román úszók is rajtkőre álltak.

A Debreceni Aquasport Úszó Egyesületet három kiváló sportoló képviselte: a szoros versenyekben az úszók összesen egy kupa és hét aranyérem mellett két ezüst- és egy bronzérmet szereztek.

Molnár Dániel 50 méteres gyorsúszásban bronzot, 200 méteres gyorsúszásban aranyat szerzett, míg 100 méteres pillangóúszásban különdíjjal első lett.

Tóth Gábor 100 méteres mellúszásban a dobogó legfelső fokára állhatott fel, illetve 100 méteres pillangóúszásban harmadik helyen zárt.

Stefán Milán négy aranyéremmel térhetett haza, ezeket 200 méter vegyes-, 100 méter pillangó-, 100 méter hát- és 50 méter hátúszásban szerezte, valamint 50 méteres gyorsúszásban második helyezett lett. A versenyzők edzője Moravecz János.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!