Ott volt a homokban a szekér nyoma, ami a tolvaj házáig vezette a rendőröket

Ott volt a homokban a szekér nyoma, ami a tolvaj házáig vezette a rendőröket
© Fotó: police.hu
Hajdúhadház – A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint rengeteg fát vágott ki és lopott el egy Hajdúhadház külterületén található erdőből.

A rendőrök 2016. május 3-án 5 óra 40 perckor megjelentek egy Hajdúhadház külterületén található erdőben, mert bejelentés érkezett arról, hogy ismeretlen tettes engedély nélkül több akácfát is kivágott, amit valószínűleg egy lovas szekérrel szállított el a helyszínről. A rendőrök követték a szekér nyomait, amelyek Bököny irányába vezettek, egészen a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi házáig. A nyomozók a családi ház udvarán megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított akácfa egy részét és egy motoros fűrészt, amivel H. Csaba a gyanú szerint a fákat kivágta. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra előállított bökönyi lakos a nyomozóknak részben elismerte a bűncselekmény elkövetését. A megalapozott gyanú szerint a férfi 231 fát vágott ki az erdőből.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –