Otromba fotót posztolt egy orvos egy műtőnél

Otromba fotót posztolt egy orvos egy műtőnél
© Fotó: Instagram
Debrecen – A Debreceni Egyetemmel nem áll jogviszonyban az az orvos, aki az Index pénteki cikke szerint az Instagram nevű internetes képmegosztó közösségi oldalon „Előbb-utóbb minden csaj itt köt ki” – szöveggel pózol egy kórház vaginális műtője előtt, a kommenteknél pedig egy hozzászólásra válaszolva azt írja, „abortusznál örömmel” nyúlna cigány nők vaginájába.

Az orvosról az Index azt írja, hogy a közösségi oldalon megadott (azóta törölt) adatai szerint a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Kar Pszichiátriai Tanszékének egy gyakorlatvezetője.

Az egyetem sajtóirodája az ügyben azt válaszolta a Naplónak, hogy a műtő előtti fotó nem az ő intézményükben készült, illetve az érintett gyakorlatvezető egy, az egyetemmel szerződésben lévő oktató kórház alkalmazásában állhat.

Az Index elérte az orvost – olvasható a portálon –, aki kis időt kért, egyeztetett jogi képviselőjével, majd azt nyilatkozta, hogy „nincs Instagram-oldalam, soha nem írtam ilyeneket, nem tudom, miért szerepel ott a nevem. Nem tudom, ki és miért rakott fel ilyen képeket rólam.”
Az Index azt írja, hogy a telefonbeszélgetésük után öt perccel már elérhetetlen volt az említett Instagram oldal.

HBN
hirdetés