Ötgyermekes nádudvari apa a martonyi tragédia áldozata

Akt.:
Martonyi, Nádudvar – Féltékenység vezetett tragédiához múlt szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Martonyi községben, ahol egy fiatalember puszta kézzel kétszer úgy fejen ütött egy másik férfit, hogy az a helyszínen életét vesztette. A támadó azt hitte, hogy a sértett élettársa szeretője.

Az RTL Klub híradója szerint az áldozat több alkalommal adott kölcsön gyilkosa élettársának, és támadóját is ismerte, aki a kerítésen át ugrott be annak a háznak az udvarára, ahol a nádudvari áldozat, Sz. András élt két másik munkatársával, mivel otthonától több mint 170 kilométerre sikerült csak munkát találnia. A beszámoló szerint a támadó ahogy belépett a házba, ütött, s két olyan erejű csapást mért az ötgyermekes nádudvari férfi fejére, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A híradásban a támadó monogramja nem szerepelt, azt azonban elmondták, többször volt már büntetve; a szerdai gyilkosság elkövetésekor is feltételesen volt szabadlábon. A férfi most előzetes letartóztatásban van, halált okozó testi sértés ellene a vád, amiért 2-8 évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

HBN


Martonyi tragédia – „Szerencsétlen kimenetelű ütés volt”

Július 22-én Martonyi községben két férfi között egy féltékenységből adódó szóváltás tettlegességig fajult, amelynek során egy szerencsétlen kimenetelű ütést követően a sértett a helyszínen életét vesztette.