OTDK debreceni módra

OTDK debreceni módra
© Fotó: unideb.hu
Debrecen – Összesen 183 díjat hoztak el a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia döntőiről a Debreceni Egyetem hallgatói.

Tizenhat szekcióban rendezték meg a március 25-én kezdődött és április 18-ig tartó Országos Tudományos Diákköri Konferencia szekcióit – a debreceni egyetemisták tizenkét szekcióban szereztek értékes helyezéseket.

A Debreceni Egyetem hallgatói az Agrártudományi, Állam- és Jogtudományi, Biológia, Fizika-Földtudományok-Matematika, Humán Tudományi, Kémiai és Vegyipari, Közgazdaságtudományi, Műszaki Tudományi, Orvos- és Egészségtudományi, Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi, Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai, Társadalomtudományi szekciókban szerepeltek dolgozataikkal, összesen 49 első, 50 második, 30 harmadik helyezéssel és 54 különdíjjal jutalmazták a zsűri tagjai a fiatalok tudományos teljesítményét.

Legeredményesebbek az Orvos- és Egészségtudományi Szekció hallgatói voltak: a debrecenieket 18 első és 19 második díjjal tüntették ki.

A Debreceni Egyetem április 15-17. között a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekciónak adott helyet.

– unideb.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés