Öt szerencsést beültetünk az új Bond-mozira!

Akt.:
Öt szerencsést beültetünk az új Bond-mozira!
A 007-es ismét helyre teszi a világ dolgait. Ha szeretne páros jegyet nyerni, ne késlekedjen regisztrálni játékunkra!

Egy titokzatos múltbeli üzenet arra készteti a 007-es ügynököt (Daniel Craig), hogy a szabályokat megszegve magánakcióba kezdjen Mexikóvárosban. A hajsza során eljut Rómába, ahol megismerkedik a titokzatos és gyönyörű Lucia Sciarrával (Monica Bellucci), egy hírhedt bűnöző özvegyével. Miután Bond beférkőzik egy titkos találkozóra, felfedi egy velejéig romlott szervezet, a SPECTRE létezését.

Eközben Londonban Max Denbigh (Andrew Scott), a Nemzetbiztonsági Központ új igazgatója megkérdőjelezi Bond tetteit, amely veszélybe sodorja az M (Ralph Fiennes) által vezetett MI6 létezését is. Bond titokban beszervezi Moneypenny-t (Naomie Harris) és Q-t (Ben Whishaw), hogy segítsenek neki megtalálni Madeleine Swann-t (Léa Seydoux), az ügynök ősellenségének, Mr. White-nak (Jesper Christensen) a lányát, aki a SPECTRE elleni harc kulcsfigurája lehet. Egy rettegett bérgyilkos lányaként ő az egyetlen, aki úgy képes megérteni Bondot, mint senki más.

Ahogy a titkosügynök közelebb kerül a rejtély megoldásához, vérfagyasztó kapcsolatra bukkan önmaga és az általa keresett ellenség (Christoph Waltz) között.

Játékunk nyertesei:

Bóz László – laszlo.boz@…
Beke Gyöngyi – bekegyongyi72@…
Kerecsen Gergő – kerecsen.gergo@…
Kiss Eszter – esztikaa@…
Kertész Natália – k.natali79@…

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról!
hirdetés