Öt csütörtöki hír, amiről nem érdemes lemaradnia!

Akt.:
Öt csütörtöki hír, amiről nem érdemes lemaradnia!
Hajdú-Bihar – Ízelítőt adunk a Hajdú Online csütörtöki repertoárjából, kiválogattuk Önöknek azt az öt hírt, amit a legtöbben olvastak nálunk a nap folyamán.


Voltak előjelei a gáborjáni drogos fiú kirohanásának
Gáborján – Az anyával és a féltestvérrel folytatott beszélgetésben visszatérő téma volt a drog, illetve annak hatása a fiúra, ebből nyilvánvalóvá vált, hogy voltak már előjelei a vasárnapi esetnek, amely során a fiú felgyújtotta a házat.

gaborjan2


Nem térnek vissza a debreceni ultrák
Debrecen – A debreceni szervezett szurkolói csoportok – egyetértésben a diósgyőri csoportokkal – az első két bajnoki fordulóban biztosan nem térnek vissza a stadionba – olvasható a Debreceni Szervezett Szurkolói Csoportok Hajdú Online-hoz eljuttatott közleményében.

dvsc


Gyermekbirodalom épül Tamásipusztán
Nyíradony-Tamásipuszta – Indulhat a lézerharc és az íjászkodás Nyíradony-Tamásipusztán, felkerült a bokréta a Dél-nyírségi Szabadidő- és Kalandpark épületére.

gyermekbirodalom


“Ide a százast, vagy állon vágom!” – Befenyítették a buszpályaudvar illemhelyén a 74 éves nőt
Debrecen, Miskolc – Bár nem előző nap történt, a nyugdíjas pedagógusból még mindig feltört a megaláztatás miatti keserűség. A debreceni buszpályaudvar illemhelyén az ott dolgozó nagydarab férfi a hátizsákjánál fogva húzta vissza azzal: vagy leteszi a százast, vagy állon vágja.

szazas


Olvasói panasz és válasz: Rossz állapotban van a Faraktár úti felüljáró környéke
Debrecen – Tarthatatlan az az állapot, ami a Faraktár úti felüljáró környékén van. Évek óta nem tartja rendben senki. Jelenleg is 1,5–2 méter magas a gaz, és az ott lévő bokrok is szabadon burjánzanak, helyet adva a rágcsálóktól kezdve a hajléktalanokon keresztül, a „dolgukat végző” emberekig mindenkinek.

faraktar