Osztálykirándulást nyerhettek a Debreceni Állatkertbe!

Akt.:
Osztálykirándulást nyerhettek a Debreceni Állatkertbe!
© Fotó: Matey István
Debrecen – Rajzpályázatot hirdetett a Debreceni Állatkert, a legügyesebb osztályok ingyen eltölthetnek egy kalandos napot a nagyerdei létesítményben, ráadásul testközelből is megismerkedhetnek a nemrég született zsiráfbébivel.

„Alkoss, hogy találkozz a zsiráfbébivel” címmel hirdetett rajzpályázatot a Debreceni Állatkert általános iskolai osztályok részére. A pályázó osztályoknak a nemrégiben született kis zsiráfot kell lerajzolniuk, amely során bármilyen technikát alkalmazhatnak, a pályamunkákat pedig A3-as, vagy A4-es méretben is elkészíthetik.

A pályázó osztályoknak nincs más dolga, mint az elkészült kreatív munkákat elektronikus úton eljuttatni az állatkert számára, melyek ezután felkerülnek az állatkert Facebook-oldalára, majd az ott leadott szavazatok, vagyis kedvelések alapján eldől, hogy mely osztályok érdemlik a főnyereményt – írja honlapján a Debreceni Állatkert.

Fotó: Matey István

A pályamunkákat (az iskola és az osztály, valamint az elérhetőség feltüntetése mellett) április 21-ig várják, az eredményhirdetésre másnap kerül sor. A beérkezett rajzok közül hármat fognak kiválasztani, az alkotó osztályok részt vehetnek egy kiránduláson az állatkertben, műveiket pedig kiállítják a Zsiráfházban.

Beküldési cím: zooped@zoodebrecen.hu
További információ: +36/52-310-065, vagy +36/30-355-5370