Összességében is az utolsó?

Összességében is az utolsó?
© Fotó: HBN
Debrecen – Az biztos, hogy hazai pályán utoljára láthatjuk a DVSE csapatát a 2014/15-ös bajnoki kiírásban.

Újra megmérkőzik a BVSC-Wáberer Hungária-Zugló együttesével Varga Tamás alakulata, ezúttal a Debreceni Sportuszodában – a szerdán 18 órakor kezdődő, ingyenesen megtekinthető találkozó tétje, hogy marad-e esélyük a cívisvárosiaknak a 9. hely megszerzésére, avagy a fővárosiak érdemlik ki ezt a pozíciót.

Egy héttel ezelőtt Budapesten kezdődött meg az egyik fél két győzeleméig tartó párharc: a hajdúságiak jól kezdtek, félidőben is még 5–4-re vezettek, aztán azonban fordított az ellenfél és nyert 12–9-re. Märcz Tamás tanítványai ezzel lépéselőnybe kerültek, hiszen amennyiben Debrecenben is sikerrel járnak, már biztosan az övék a 9. pozíció.

Koncentráció!

A DVSE természetesen mindent meg fog tenni azért, hogy egálra hozza ki az állást, és szükség legyen egy harmadik, mindent eldöntő összecsapásra is a rájátszásban. Süveges Máté mondta el lapunknak, szerinte mi lehet döntő a szerda esti derbin.

– Remekül indult a múlt heti ütközet, csak aztán becsúszott egy-egy koncentrációs zavar, amit ki is használt a BVSC. Persze így szezon végén, fáradtabban szinte elkerülhetetlen, hogy ne lankadjon az odafigyelés, mégis, szerdán mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy végig éberek tudjunk lenni – vélekedett a cívisvárosiak pólósa, Süveges Máté, aki szerint játékban már nem tudnak újat mutatni egymásnak a csapatok, így biztosan nem ez lesz a döntő.

– Az akaráson és a koncentráción nagyon sok fog múlni, higgadtan, valamint összpontosítva kell játszanunk. Ez lesz az utolsó hazai mérkőzésünk, szeretnénk méltóképpen elbúcsúzni a közönségünktől, ezzel meghálálva nekik az egész éves buzdítást. Ugyanakkor természetesen arra törekszünk, hogy ne ez legyen az idénybeli zárómeccsünk – mondta a pólós.

A hírek szerint a DVSE gárdájában szerencsére nincsen sérült, mindenki elszántan és tettre készen várja a „randevút”.

HBN
hirdetés