Összeollóztuk önöknek a pénteket

Összeollóztuk önöknek a pénteket
Debrecen – Nagyszerű győzelmen van túl a Loki, dübörög tovább a Campus, de sajnos tegnap egy pusztító vihar is tombolt Berettyóújfaluban. Ezek az elmúlt 24 óra legfontosabb hírei.


Ennyire pokoli volt a hangulat a Skonto elleni meccsen

A debreceni szervezett szurkolói csoportok, az ultrák ismét ott voltak a Nagyerdei Stadionban a DVSC-TEVA – Skonto Riga elleni EL-visszavágón.

ultrak11


Őrületes vihar csapott le Berettyóújfalura

Üvegfalat tört és tetőt is bontott a csütörtök este tomboló vihar.

vihar


Élménybeszámoló a Campus Fesztivál első napjáról

A nulladik napot követően csütörtökön pörgött fel igazán a fesztivál. Szóba elegyedtünk a fesztiválnépséggel, körbefotóztuk a helyszínt, most pedig mutatjuk, milyen hangulat uralta a Nagyerdőt a Campus első napján!

campus1


A Campus Fesztivál első napjának legszebb lányai

Az idei Campus Fesztivál szokás szerint bővelkedik a csinosabbnál csinosabb hölgyekben, ezt képekkel is tudjuk bizonyítani.

lanyok


Itt vannak a Debreceni Egyetem 2015-ös felvételi ponthatárai

Tegnap este eldőlt a felvételizők sorsa, sokan a Campus Fesztiválon értesültek az eredményről. Fotóinkon megtekinthetik a csütörtöki Pont Ott Parti résztvevőinek elégedett, vagy netán csalódott tekintetét, alább pedig közöljük a Debreceni Egyetem szeptemberben induló szakjainak ponthatárait.

ponthatar


A város fizet az eltűnt képek miatt, Kukla Krisztiánt leváltották

A közgyűlés úgy döntött, hogy az önkormányzat fizessen 134 millió forint kár- térítést a MODEM-ből eltűnt két festmény tulajdonosának, dr Antal Péternek.

okzgy


Meztelenül ment volna egy férfi templomba Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlót is elérte a vetkőzős, meztelenkedős emberek betegsége. Csütörtök délután a református templom főbejáratán egy meztelenre vetkőzött férfi szeretett volna bejutni.

Fotó: szoboszloihirek.hu Fotó: szoboszloihirek.hu ©

Gólfesztivált rendezett a Loki

A Debrecen teljesen szétzilálta a lett Skonto FC alakulatát.

loki2