Összehordott szemét gyulladt ki Debrecenben

Összehordott szemét gyulladt ki Debrecenben
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – A Blaháné utcában a mentősöknek segítettek, Böszörményben szabadtéri tüzet oltottak a hajdú-bihari lánglovagok szerdán. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Összehordott szemét égett tegnap délelőtt a debreceni Vasútszél utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Ajtófeszítővel kellett egy lakás ajtaját kinyitniuk a debreceni hivatásos tűzoltóknak szerdán a debreceni Blaháné utcában. Egy idős nő rosszul lett, és nem tudta beengedni a mentősöket. A tűzoltók beavatkozása után a sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

Nyírmihálydiban, a Gelsi úton egyhektáros területen a száraz aljnövényzet lángolt. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat is szabadtéri tűzhöz riasztották. Ötszáz négyzetméteren égett a gaz Tégláson, a Vasút utcában tegnap. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Délután Hajdúböszörmény-Pródon, a Bagota utcában egy családi ház mellé épített kazánházban a kémény gyulladt ki. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a tisztítónyíláson keresztül kéziszerszámokkal távolították el a kéményben lerakodott izzó kormot. Az ott lakók a ház fűtését más módon megtudták oldani, így az fűthető maradt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Megpördült, majd árokba borult egy autó kedd este a 3316-os úton, Balmazújváros térségében
Hajdú-Bihar - Hajdúsámson és Tamásipuszta a gaz égett, Balmazújvárosnál egy személyautó pördült meg kedden. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Kedd délelőtt Hajdúsámson és Tamásipuszta között a gaz égett ezer négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskend...

Keczán Attila átveszi az elismerést Papp Károly rendőr altábornagytól
Debrecen - 2018-ban is számos tűzesethez és műszaki mentéshez riasztották a Hajdú-Bihar megyei tűzoltókat. A sérüléssel, halálesettel járó tűzesetek számának csökkentését, a veszélyes anyagok erőteljes kontrollját, valamint a technikai fejlesztéseket, így a beavatkozások hatékonyságát erősítő lép...