Összefoglaljuk a pénteki híreket, mert már mi sem bírjuk követni őket

Akt.:
Összefoglaljuk a pénteki híreket, mert már mi sem bírjuk követni őket
Hajdú-Bihar – Mielőtt nekivágnak a hétvégének, nyálazzuk át a pénteki híreket együtt!


Komcsi aláírásával díszített mezekben kezdi az új idényt a Loki
Debrecen – Több pénzből gazdálkodhat a DVSC-TVP az új idényben, egyben jobb szereplést is remélnek a csapattól. A Loki hazai szerelése továbbra is piros-fehér lesz, melyen feltűnik majd Komcsi aláírása is, a klub ezzel a gesztussal kíván tisztelegni egyik legnagyobb fanatikusának emléke előtt.

mez


Elkezdődött a Hajdúsági Expo, mutatjuk mi történt eddig!
Hajdúböszörmény – Nívós agrárfórummal kezdődött az idei Hajdúsági Expo Hajdúböszörmény városában. A konferencián vállalatvezetők, gazdálkodók, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői adtak áttekintést a kelet-magyarországi agrárvállalkozások lehetőségeiről, a régió gazdasági kilátásairól és versenyképességéről, illetve a hazai agrárium legaktuálisabb kérdéseiről.

deri


Megint lángol a Hortobágy, ezen a héten már harmadszor
Hajdú-Bihar – Ismét nagy területen kapott lángra a száraz avar, aljnövényzet a hortobágyi pusztán, a 33-as főút mentén. Rengeteg tűzoltóegység vonult ki a helyszínre tüzet oltani.

tuz


Jön a Virágkarneválra a P.A.S.O.
Debrecen – Interjú Tóth Kristóffal, azaz KRSA-val, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontemberével.

paso


“Milliárdokból focizgatnak” – Egy bepöccent drukker levele
Debrecen – Dőlni fog majd a pénz, amennyiben életbe lép a Szerencsejáték Zrt. és az MLSZ-közötti szerződés: évente újabb nyolcmilliárd forint! Meccsenként kétmillió a házigazdát, míg a vendéget egymillió forint illeti meg klubbonként – csodálatos!

foci


Hosszabbak lesznek az iskolai szünetek!
Megjelent az új, 2015-2016-os tanév időbeosztását ismertető EMMI- rendelet, s mivel az őszi és a téli szünet menetrendjéről is rendelkezik, a diákoknak bizonyosan örömet szerző jó hírekkel szolgál.

szunet


Fotók: Ilyen képeket készít a mobilfotózás nagykövete
Saját tapasztalataiból ismerte meg a mobilfotózás művészetét a debreceni nyomdász. Mindezek után nem csak a Nokia nagykövete lett, de a WinMagazin mobilfotós versenyén is első helyezést ért el a kategóriájában.

nagykovet


Mutatjuk, hol necces közlekedni a Virágkarnevál ideje alatt!
A Virágkarnevál idején mindig fejtö- rést okoz a közlekedés és a parkolás. Ahhoz, hogy idén ne keveredjen el, nyújtunk most egy kis segítséget. Az útlezárások, forgalomterelések és szabad parkolóhelyek listája!

karnevalkozl


Két autó ütközött, az egyik árokban kötött ki Apafánál
Péntek délelőtt két személygépkocsi ütközött össze Debrecen-Apafánál, a balesetnek sérültjei is vannak, őket már kórházba szállította mentőszolgálat.