Összefoglaljuk a hétfőt, jöjjenek a legfontosabbak

Összefoglaljuk a hétfőt, jöjjenek a legfontosabbak
Debrecen – Eltemették Komáromi Gábort, a Loki balesetben elhunyt vezérszurkolóját, szétnéztünk a befogadóállomás környéki boltokban és kocsmákban, de balesetből is jutott mára, nem is egy. Ez történt hétfőn.


Komcsi odaföntről szurkol tovább

Családtagok, barátok, ismerősök, több mint ezren kísérték utolsó útjára hétfőn a debreceni köztemetőben Komáromi Gábort, alias Komcsit, a DVSC szurkolóinak vezéralakját.

komcsi


„Az arabok ritkán fogyasztanak alkoholt, a feketék hangosak”

Pénteken szétnéztünk a Sámsoni úti befogadóállomás környékén, elcsitultak-e a kedélyek a hétfői zavargások után. A környékbeli boltosok nem örülnek, de gondjaik sincsenek a táborral.

rendorseg


Komcsi igazi pótolhatatlan vezéregyéniség volt

Az egész magyar szurkolói társadalom elismeréssel emlékezik a tragikus balesetben elhunyt Komcsira.

komcsi2


Életveszélyes sérültje van a reggeli balesetnek

Súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit hétfő reggel a Sumen és Szent Anna utcák kereszteződéséből, ahol személyautó és kisbusz karambolozott.

baleset


Kemény súlyosítást kapott a fiú, aki leszúrta szexpartnerét, majd rágyújtotta a házát

Öt és fél év börtönről 18 év fegyházbüntetésre súlyosította az elsőfokú ítéletet hétfőn a Debreceni Ítélőtábla N. József ügyében, aki 2013 nyarán Mikepércsen megölt egy idős férfit, majd, hogy a tett nyomait eltüntesse, felgyújtotta a házát.

itelo


Mától jegykiadó automaták könnyítenek a debreceni villamosközlekedésen

Tíz darab jegykiadó automatát helyeztek üzembe a 2-es villamos vonalán. A 92 millió forintba került érintőképernyős gépek bérletvásárlásra is alkalmasak.

jegykiado


Hárman ütköztek a Hadházin

Hármas karambol történt a Hadházi út és a Baksay Sándor utca kereszteződésében.

hadhazi


Teszt: Tudd meg, mennyire tudod elviselni a kánikulát Debrecenben!

Egyáltalán nem bírod a meleget? Esetleg úgy gondolod, nincs is kánikula? Kiderül, mennyire vagy képes elviselni a meleget.

kanikula