Összecsomagoltuk a legfontosabb szerdai híreket!

Összecsomagoltuk a legfontosabb szerdai híreket!
Hajdú-Bihar – Híreket hoztunk az egyetemről, a Kenézy Kórházból, jártunk a Magyar Közútnál, felgöngyölítettük a megyei rendőrkapitányság aktuális ügyeit és két szavazást is elindítottunk a szerdai nap folyamán.


Zavartalan zöldhullám májustól
Debrecen – Új távfelügyeleti rendszer fogja irányítani a forgalmat egyes debreceni csomópontokban.

ITALY-THEME-SIGNS


Előzetesben a hosszúpályi emberölés gyanúsítottja
Debrecen – A Debreceni Járásbíróság 2015. április 8-án elrendelte annak a 27 éves debreceni férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint Hosszúpályiban megölte nagyszüleit.

elozetes


Szavazzon az év színészére!
A Hajdú-bihari Napló az idén is díjjal köszöni meg a Csokonai Színház művészei közül annak a munkáját, aki az évadban kiemelkedő alakítást, teljesítményt nyújtott. Ahogyan azt már megszokhatták, idén is olvasóink voksa alapján dől el, ki kapja a kitüntetést, melyet az előző évadban Kubik Anna nyert el.

szinesz


Háromszáz kedvenc versenye
Debrecen – Legtöbben kutyákkal és cicákkal neveztek, de van már sziámi harcos hal és pók is, a kisállat szépségversenyen!

allat1


Kevesebbet vagy pont többet?
Debrecen – Lényegesen kevesebbet keresünk, amióta januárban egyesítették a hajdúsági, a szabolcsi és a borsodi volántársaságokat; többségünk 10-15 ezer, de van, aki 30-40 ezer forinttal visz kevesebbet haza – panaszkodott a Naplónak a korábbi Hajdú Volán négy dolgozója, akik jelenleg az új cég, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (ÉMMKK) munkavállalói.

volan


Úgy megverte az öccse, hogy belehalt
Nádudvar – A nádudvariak szerint a 60 éves asszonyt bántalmazó férfi rendszeresen italozott.


Vidéki egyetemek közt az élen
Debrecen – A Debreceni Egyetemet 8 ezer 136 diák jelölte meg első helyen a 2015-ös felvételi során.

egyetem2


A Kenézyben lesz a „méltó búcsú” helye
Debrecen – Sajnos kevés olyan magyar család van amelyben ne lett volna gyógyíthatatlan, daganatos beteg – jelentette ki dr. Papp László, polgármester akkor amikor arról számolt be, hogy az önkormányzat 100 millió forintot biztosít egy ilyen betegek méltó ellátásával, gondozásával foglalkozó központ kialakítására.

kenezy