Sport

2015.06.18. 16:11

A DASE harmadjára is bajnok lenne

Debrecen - Ismét a DASE labdarúgócsapata nyerte meg a 2014/15. évi Országos Veterán Labdarúgó Bajnokság regionális selejtezőjét.

Debrecen - Ismét a DASE labdarúgócsapata nyerte meg a 2014/15. évi Országos Veterán Labdarúgó Bajnokság regionális selejtezőjét.

A három együttes részvételével lebonyolított regionális selejtezőn a DASE szerezte meg az első helyet 31 ponttal, a második Nyíradony együttese lett 17 egységgel, míg a harmadik helyen az Érmihályfalva gárdája végzett (4 pont).

A regionális selejtező gólkirálya 11 góllal Tar László (DASE), a legjobb mezőny játékos pedig Kállay Ferenc (DASE) lett. A legkiválóbb kapusnak járó elismerést Perényi József (Érmihályfalva) érdemelte ki.

Az országos döntőt június 27-én, szombaton rendezik meg Budapesten, a BVSC-pályán, ahol a DASE küzd majd meg a többi regionális győztes gárdával az országos veterán bajnoki címért.

Ez lesz a hetedik országos finálé, a debreceni alakulat eddig ötször jutott el a végső körig, kétszer első, míg egy-egy alkalommal második, harmadik illetve negyedik helyezést ért el.

HBN


A DASE csapatának tagjai

Farkas István MLSZ nagykövet, Dr. Nagy Géza DASE elnök, Krizsán Zoltán, Mangu László, Kovács Gyula, Palatitz László, Lengyel András, Kállay Ferenc, Tar László, Kegyes László, Gém László, Mészáros Péter, Herczku József, Honti László, Dósa Sándor, Dr. Csimma Ferenc, Orenstein Lajos, Bencsik András, Bobák Sándor, Bogár Attila


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!