Őrületes pénzt fizetett plasztikai sebészeknek, hogy úgy nézzen ki, mint a lánya

Akt.:
Őrületes pénzt fizetett plasztikai sebészeknek, hogy úgy nézzen ki, mint a lánya
© Forrás: metro.co.uk
A nő fiatalabbnak akart kinézni a valós koránál, a lánya viszont nem értékelte, hogy rá akar hasonlítani.

Az angliai Burnleyben élő 57 éves Janet Horrocks 2001-ben kezdte átoperáltatni a testét, hogy minél inkább hasonlítson a 35 éves lányára, Jane Cunliffere. Az asszony megműttette a melleit, felvarratta a szemhéjait, átoperáltatta az orrát és Botox kezeléseknek is alávetette magát a cél érdekében, amelyet mellesleg a lánya nem igazán díjazott. A beavatkozásokért összesen 40 ezer fontot, azaz mintegy 16 millió forintot fizetett.


janet-comp
Forrás:metro.co.uk


Janet fogyókúrázni kezdett, hogy ugyanolyan súlyú legyen, mint a lánya és egyféle méretű ruhákat tudjanak hordani. Ezen kívül kitetováltatta a szemöldökeit és szőkére festette a haját és még egy ugyanolyan kutyát is beszerzett. Az anya, aki 2002-ben vált el lánya apjától úgy fogalmazott, hogy azért akart Janere hasonlítani, mert ő gyönyörűnek tartja és ugyanúgy szeretett volna kinézni. – Egy kicsit játszani akartam a testemmel és az arcommal, hogy egy kicsit fiatalabbnak tűnjek – mondta.


ad_200664223
Forrás: metro.co.uk


– Aggódtam, hogy édesanyám a műtétek után fiatalabbnak fog nálam kinézni, egy lánynak pedig nem kellene idősebbnek tűnnie, mint az anyjának. Úgy éreztem, hogy a fiatalságom kell neki, miután pedig az emberek azt gondolták, hogy testvérek vagyunk, nem akartam többet nyilvános helyen mutatkozni az édesanyámmal. Később viszont elfogadtam a döntését és közel kerültünk egymáshoz, ugyanakkor én méltósággal akarok megöregedni és nem fogom megoperáltatni a testem azért, hogy fiatalabbnak tűnjek – fogalmazott Jane.

(Metro)
hirdetés